ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

Best Deal/Τάσεις: Blue Wonders Set-1 ολοκληρωμένο high-fashion look για αυτό το καλοκαίρι

Γυναίκα στα μπλε σε θάλασσα ακουμπάει σε βράχο Oriflame Best Deal Τάσεις Blue Wonders Set ολοκληρωμένο high-fashion look για το καλοκαίρι
Best Deal/Τάσεις: Blue Wonders Set-1 ολοκληρωμένο high-fashion look για αυτό το καλοκαίρι
11 προϊόντα από τα οποία 9 ολοκαίνουρια κομμάτια για να κάνετε τους άλλους να μιλούν, σε περιορισμένο αριθμό μέχρι 10/7/2016 23:30 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με έκπτωση ως 60%! Και παραλαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ από το κατάστημα ACS της περιοχής σας!

ΜΟΝΟ €48,75 για Ελλάδα  €116,93 (-58% Κερδίζετε €68,18)
  ΜΟΝΟ €57,60 για Κύπρο   €140,70 (-59% Κερδίζετε 83,10)  

Εσείς πήρατε μέρος; 

Αναλυτικά το σετ περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:
Oriflame Τσαντάκι Νεσεσέρ Blue Wonders
 Τσαντάκι Νεσεσέρ Blue Wonders
Νεσεσέρ που θυμίζει τη λαμπερή επιφάνεια του ωκεανού, από δερματίνη σε μεταλλική μπλε απόχρωση. Ευρύχωρο εσωτερικό με μία θήκη που χωράει όλα τα απαραίτητα. Με κομψή χρυσαφί φόδρα και φερμουάρ. Διαστάσεις 20εκ x 12εκ x 6εκ
Oriflame Τσαντάκι Clutch Blue Wonders
Τσαντάκι Clutch Blue Wonders
Μust-have τσαντάκι clutch από δερματίνη που εντυπωσιάζει με το print δέρματος φιδιού στην μπροστινή όψη, ενώ στην πίσω όψη κυριαρχεί η πιο trendy απόχρωση της σεζόν – η ultramarine. Με αποσπώμενη χρυσαφί μεταλλική αλυσίδα που μετατρέπει το clutch σε τσάντα ώμου. Διαστάσεις 29εκ x 1,6εκ x 20εκ
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Blue Wonders EdT 50ml
Γυναικείο Άρωμα Blue Wonders EdT 50ml
Αποδράστε στη γαλήνια ομορφιά του ωκεανού με ηλιόλουστες υδάτινες νότες Υακίνθου και εθιστικές νότες από Θαλασσινό Αλάτι που δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση. Το εντυπωσιακό άρωμα του Sea Elixir καταλήγει σε νότες Ambergris που μαγνητίζουν. Είναι το τέλειο καλοκαιρινό άρωμα για τις εκλεπτυσμένες γυναίκες που ενθουσιάζονται με το άγνωστο.
Oriflame Αναζωογονητικό Αφροντούς Blue Wonders 200ml
Αναζωογονητικό Αφροντούς Blue Wonders 200ml
Μεταφερθείτε σε έναν παραθαλάσσιο παράδεισο κάθε πρωί, ενώ καθαρίζετε την επιδερμίδα σας με το αναζωογονητικό άρωμα του Sea Elixir. Χωρίς σαπούνι, με ισορροπημένο pH αφήνει την επιδερμίδα σας γεμάτη φρεσκάδα, ενυδατωμένη και υπέροχα απαλή
Oriflame Ενυδατική Κρέμα Σώματος Blue Wonders 200ml

Ενυδατική Κρέμα Σώματος Blue Wonders 200ml
Αυτή η ανάλαφρη υπέροχη κρέμα σώματος είναι τέλεια για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας δροσερη, αναζωογονημένη και ενυδατωμένη όλο το καλοκαίρι. Αποροφάται εύκολα και χαρίζει στην επιδερμίδα σας ενυδάτωση απαλότητα και λεία υφή. Εμπλουτισμένη με τις αποκλειστικές νότες Sea Elixir scent, δημιουργημένες ειδικά για το άρωμα Blue Wonders.
Oriflame Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold αποχρώσεις
Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE
Διαλέξτε την απόχρωση που προτιμάτε
Μεγάλης διάρκειας* και καλυπτικότητας βερνίκι νυχιών σε limited edition αποχρώσεις, εμπνευσμένες από το υδάτινο trend της σεζόν. Με Expert Gel Technology για ομοιόμορφη κάλυψη και ανθεκτικό χρώμα που δε σπάει. Πλατύ πινέλο ακριβείας για άψογη εφαρμογή.

Oriflame Σκιά Ματιών σε Στικ Colour Unlimited The ONE Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold αποχρώσεις
Σκιά Ματιών σε Στικ Colour Unlimited The ONE
διαλέξτε την απόχρωση που θέλετε
Αδιάβροχη* σκιά ματιών μακράς διάρκειας* σε μολύβι που αντέχει σε κάθε περίπτωση. Εύχρηστο, επαναφερόμενο μολύβι ιδανικό για περίγραμμα ή σκίαση. Κρεμώδης υφή για ονειρεμένη εφαρμογή που όταν στεγνώσει χαρίζει έντονο αποτέλεσμα που παραμένει σταθερό έως και 24 ώρες*.
Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE Απόχρωση: Ice Pink
Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE
Απόχρωση: Ice Pink
Βερνίκι νυχιών με μεγάλη διάρκεια και πλούσια κάλυψη σε πολλές αποχρώσεις. Η τεχνολογία Expert Gel χαρίζει έντονο σταθερό χρώμα χωρίς αλλοιώσεις. Με τελευταίας τεχνολογίας πινέλο για εφαρμογή ακριβείας.
Oriflame Κρέμα για τα Πετσάκια The ONE 10ml
Κρέμα για τα Πετσάκια The ONE 10ml
Πολυτελής κρέμα για τα νύχια και τα πετσάκια που αναζωογονεί και ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα και τα πετσάκια. Ειδική σύνθεση με μοναδικό Βούτυρο Καριτέ, Υαλουρονικό οξύ και Γλυκερίνη για απαλά, ενυδατωμένα και περιποιημένα πετσάκια. Με πλούσιο άρωμα αμυγδάλου.
Oriflame Αποσμητικό Roll-on Volare 50ml
Αποσμητικό Roll-on Volare 50ml
Μείνετε φρέσκια και δροσερή όλη μέρα με το αποσμητικό roll- on που είναι εμπλουτισμένο με περισσότερο άρωμα. Για μία πολυτελή, μοντέρνα, νέα αύρα ρομαντισμού.

Oriflame Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold αποχρώσεις
Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold
Πολύχρωμες πέρλες από πούδρα που χαρίζουν στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη όψη, διακριτική λάμψη και διακριτικό χρώμα υγείας. Οι χειροποίητες πέρλες είναι εμπλουτισμένες με Mineral Complex που χαρίζει ένα απαλό χάδι διακριτικής λάμψης.

ΔΩΡΟ κρέμα ημέρας και νύχτας Milk & Honey Gold
Αν αγοράσετε το σετ μέχρι 26/6/2016
Προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν 

Δώστε μας τη παραγγελία σας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί δίνοντας τους κωδικούς για τις αποχρώσεις που προτιμάτε (τα έξοδα αποστολής δεν θα τα πληρώσετε και ας αναφέρονται στην φόρμα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]