ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

Αυτό το καλοκαίρι δεν φοβόμαστε να δείξουμε τα κομψά μας πόδια

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ORIFLAME ΣΕΤ FEET UP CARE
Εντυπωσιακά πόδια όλο το καλοκαίρι
τιμή Ελλάδος MONO €32,50 από αρχική τιμή €112,00 (-70%)
τιμή Κύπρου  MONO €32,50 από αρχική τιμή €134,90 (-75%)

Φροντίστε τα πόδια σας να είναι σε άψογη κατάσταση για όλο το καλοκαίρι! Το παρακάτω σετ περιλαμβάνει ότι ακριβώς χρειάζεστε για ξεκούραστα, απαλά. λεία, γεμάτα φρεσκάδα και υγεία πόδια, με τέλειο και κομψό πεντικιούρ για να τα αναδείξετε, που μπορείτε να κάνετε και μόνη σας!

Το σετ περιλαμβάνει αναλυτικά τα παρακάτω 10 προϊόντα:

Λευκό Βερνίκι Νυχιών για Γαλλικό Μανικιούρ The ONEΛευκό Βερνίκι Νυχιών για Γαλλικό Μανικιούρ The ONE 8ml

Glossy λευκό βερνίκι μακράς διάρκειας με πλούσια κάλυψη ιδανικό για Γαλλικό μανικιούρ. Με Τεχνολογία Expert Gel για λεία, ομοιόμορφη εφαρμογή. Πινελάκι με ειδικό σχήμα για εφαρμογή ακριβείας στις άκρες των νυχιών.





Βερνίκι Νυχιών Γαλλικό Μανικιούρ The ONE 3 αποχρώσεις
Βερνίκι Νυχιών για Γαλλικό Μανικιούρ The ONE - 3 αποχρώσεις να διαλέξετε

Περλέ, λαμπερό χρώμα για Γαλλικό μανικιούρ. Σε φυσικές αποχρώσεις για κομψό αποτέλεσμα. Με Τεχνολογία Expert Gel για ομοιόμορφο και αναλλοίωτο τελείωμα . Πλατύ πινελάκι υψηλής τεχνολογίας για τέλεια εφαρμογή.






Διαχωριστικά Δαχτύλων για Πεντικιούρ

Διαχωριστικά Δαχτύλων για Πεντικιούρ

Κάντε εύκολα το πεντικιούρ σας με αυτά τα διαχωριστικά δαχτύλων. Σετ των δύο σε ροζ και μωβ αφρολέξ. Όταν συνδεθούν σχηματίζουν μια χρωματιστή πατούσα.




Ξεβαφτικό Νυχιών The ONEΞεβαφτικό Νυχιών The ONE 75ml

Γρήγορο και αποτελεσματικό ξεβαφτικό νυχιών αφαιρεί ακόμη και τις πιο σκούρες αποχρώσεις χωρίς υπολείμματα*. Με ενυδατικά συστατικά φροντίδας για υγιή νύχια σε κάθε εφαρμογή. Απαλό άρωμα αμυγδάλου. Σύνθεση χωρίς ασετόν που δεν ξηραίνει τα νύχια






Χαλαρωτικό Ποδόλουτρο Feet Up Comfort Χαλαρωτικό Ποδόλουτρο Feet Up Comfort 150ml

Βυθίστε τα πόδια σας στην απόλυτη ευτυχία μετά από μία κουραστική μέρα με αυτό το χαλαρωτικό ποδόλουτρο, εμπλουτισμένο με φυσικά έλαια Λεβάντας και Δεντρολίβανου. Είναι ο τέλειος τρόπος να ανακουφίσετε τα κουρασμένα πόδια, ενώ καθαρίζετε την επιδερμίδα τους και τα προετοιμάζετε για απολέπιση. Δερματολογικά ελεγμένο.



Προϊόν Απολέπισης Ποδιών Feet Up Comfort Προϊόν Απολέπισης Ποδιών Feet Up Comfort 75ml

Αφεθείτε στις αισθητηριακές απολαύσεις αυτού του απολεπιστικού και αποκαλύψτε την αληθινή ομορφιά των ποδιών σας. Εμπλουτισμένο με φυσικό Έλαιο Ελιάς, εκχυλίσματα Ginkgo extract και φυσικούς κόκκους από πυρήνα Ελιάς, είναι δερματολογικά ελεγμένο και αναζωογονεί τα πόδια σας, αφήνοντάς τα λεία, καθαρά και γεμάτα ενέργεια.



Θρεπτική Κρέμα Ποδιών Feet Up Comfort

Θρεπτική Κρέμα Ποδιών Feet Up Comfort 150ml

Περιποιηθείτε τα πόδια σας με μία έξτρα θρεπτική φροντίδα οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα, με αυτήν την πλούσια κρέμα με φυσικό κερί Μέλισσας και Έλαιο Αμυγδάλου. Όχι μόνο θρέφει εντατικά, αλλά λειαίνει και την επιδερμίδα και βελτιώνει την κατάσταση των ποδιών. Δερματολογικά ελεγμένη.


Ενυδατική Κρέμα Ποδιών Νύχτας Feet Up Comfort

Ενυδατική Κρέμα Ποδιών Νύχτας Feet Up Comfort 75ml

Τυλίξτε τα πόδια σας με την πλούσια εντατική ενυδατική κρέμα νύχτας. Εμπλουτισμένη με φυσικά εκχυλίσματα Αβοκάντο και Αλόης, θα απαλύνει ακόμη και την πιο τραχιά επιδερμίδα και θα ανακουφίσει τα κουρασμένα πόδια ενώ κοιμάστε. Δερματολογικά ελεγμένη.



Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold - 4 αποχρώσεις να διαλέξετεΜπρονζέ Πέρλες Giordani Gold - 4 αποχρώσεις να διαλέξετε

Πολύχρωμες πέρλες από πούδρα που χαρίζουν στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη όψη, διακριτική λάμψη και διακριτικό χρώμα υγείας. Οι χειροποίητες πέρλες είναι εμπλουτισμένες με Mineral Complex που χαρίζει ένα απαλό χάδι διακριτικής λάμψης. Με ένα πινέλο εφαρμόστε κατά μήκος του ποδιού για glamorous εμφανίσεις στις εξόδους σας - με διαφορετικό πινέλο εφαρμόστε στο πρόσωπο για να τονίσετε τις γραμμές σας και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Γαλάκτωμα Καθαρισμού με Χαμομήλι Love NatureΓαλάκτωμα Καθαρισμού με Χαμομήλι Love Nature 125ml

Αυτό το κρεμώδες γαλάκτωμα αφαιρεί τους ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας χωρίς να δημιουργεί αίσθημα τραβήγματος, αφήνοντάς την φρέσκια και καθαρή. Καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα με εκχυλίσματα Χαμομηλιού.





* Σας προτείνουμε το σετ πεντικιούρ της ίδια σειράς για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι σας και όμορφα πόδια όλο το καλοκαίρι!


Σετ Πεντικιούρ Feet Up Care
Κωδικός: 27429
Δίνει Bonus Points: 11
Σετ Πεντικιούρ Feet Up Care

Φροντίστε τα πόδια σας με αυτή τη συσκευή πεντικιούρ που λειτουργεί με μπαταρία. Κεντρική μονάδα από πλαστικό, κεφαλή για απολέπιση από ανοξείδωτο ατσάλι,6 δίσκοι λείανσης με γυαλόχαρτο, θήκη από πολυεστέρα και βουρτσάκι καθαρισμού. Λειτουργεί με 4 x AA (1.5V) μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται). CE Εγκεκριμένο. Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης.

τιμή Ελλάδος + Κύπρου
ΜΟΝΟ €15,40 από αρχική τιμή €40,00 (-60%)







Περιποιηθείτε τα πόδια σας σε 5 απλά βήματα:
Οδηγίες χρήσης συσκευής πεντικιούρ Feet Up Oriflame
Οδηγίες χρήσης συσκευής πεντικιούρ Feet Up Oriflame
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα παραγγελίας με τους κωδικούς ή/και την ονομασία του σετ ή δώστε μας την παραγγελία σας τηλεφωνικά!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]